• Arkiv

  Article Preview

  Ateist-aktivisten Aron Ra kommer til Danmark på en turné, hvor han fortæller om at arbejde for sekulære værdier og kampen for undervisning i evolution og videnskab i staten Texas, hvor de offentlige skoler ifølge ham bliver brugt til kristen indoktrinering. Kom og oplev en fascinerende tænker og hør om kampen på den religiøs frontlinje i Guds egen favoritstat.
  ...
  Article Preview

  Af Morten Fitzgerald, Ateistisk Selskab

  Det er nu over 10 år siden, at Danmark blev gjort opmærksom på, at ytringsfrihed ikke er noget man kan tage som en selvfølgelighed. Jyllands-Posten valgte at udgive 12 tegninger af profeten Mohammed. Vi kom dermed ind på den internationale kampplads for retten til at kunne udtrykke sig på de måder som den individuelle borger finder bedst. For det måtte nogle personer betale en høj pris. Deres kunst kom til at stille kritiske spørgsmål, som nogle fandt upassende. Andre fandt dem decideret krænkende - og valgte at svare igen med trusler og selvtægt.
  ...
  Article Preview

  Af Anders Stjernholm, talsmand for Ateistisk Selskab

  I den ny regerings grundlag “Sammen for fremtiden” lader de os endnu engang vide, at Danmark er et kristent land og folkekirken skal nyde særstatus. Endda vil de yde hjælp til menighedsrådenes skrantende popularitet. Måske skulle de have overvejet sloganet “Sammen for fortiden” i stedet?
  ...

  Vores formand Kurt Bilsbo blev interviewet i TV2 Øst d. 1. oktober i programmet "Præstens Lektie". Klik ind på billedet. Her kan du se og hører indlægget ved at spole frem til kl. 9.30.

  God fornøjelse.
  Article Preview

  Så gik der endnu et år i det ”ugudelige selskab”, og på generalforsamlingen i år, lagde bestyrelsen op til en gennemgang af årets aktiviteter, der fra alle fremmødte blev godkendt. Årsregnskabet blev også godkendt, så det tegnede til at blive en god generalforsamling. Bestyrelsen fik nogle dejlige nyvalgte medlemmer i foreningen, så vi glæder os til et nyt år med nye udfordringer og flere medlemmer.
  ...
  Article Preview

  Af Anders Stjernholm, talsmand for Ateistisk Selskab

  Det danske samfund er en dynamisk størrelse med fart på. Vi opdaterer konstant vores regelsæt - fra trafikregler, til hvordan vi deler pengene, til hvem der må larme hvornår og hvor meget. Et regelsæt der repræsenterer den aktuelle tilstand i vores samfund og derfor konstant er under forandring.

  Vi har et kæmpe apparat af embedsmænd og politikkere til at tage sig af de konkrete lovændringer. Før reglerne overhovedet kommer så langt, debatterer vi dem i det uendelige i landets aviser, debatprogrammer og især på facebook. Det er tydeligt at se gevinsten. Så mange mennesker med så meget indsigt blander sig i den evige debat om udformningen af vores samfund. Det er et ret fedt system, synes jeg.
  ...
  Article Preview

  Af Anders Stjernholm, talsmand for Ateistisk Selskab

  Mai Mercado skrev i Berlingske, hvordan kristendommen var bedre end islam - og derfor skulle vi undervise mere i den. Hun var tydeligvis inspireret af sin partifælle Mette Thiesens arbejde med en boligforening i Nivå, som er blevet overtaget af Hizb-ut-Tahrir. Den udvikling gør også mig nervøs, og jeg er glad for, at Mette Thiesen gør opmærksom på problemet.
  ...

  Side 1 af 5 1 2 3 4 5