• Arkiv

  Article Preview

  Kirkeministeren insisterer tilsynelandende på, at kalde vores organisation for "Ateistisk Trossamfund", og uddyber også sit syn på os: "for de mener, de ved, og de foragter dem, som tror."

  Bertel Haarder hævder, han er kristen. Men konceptet fjendekærlighed, som Jesus angiveligt taler om i Bjergprædikenen, er tilsyneladende ikke en del af ministerens overbevisning. ...
  Article Preview

  Efter 4 år i formandsstolen overlod Kurt Bilsbo stafetten til den nye generation i form af Anders Stjernholm. Kurt Bilsbo fortsætter i bestyrelsen, der ellers fortsat er den samme som sidste år. Læs mere om året der gik samt Generalforsamlingen.
  ...
  Article Preview

  Ateist-aktivisten Aron Ra kommer til Danmark på en turné, hvor han fortæller om at arbejde for sekulære værdier og kampen for undervisning i evolution og videnskab i staten Texas, hvor de offentlige skoler ifølge ham bliver brugt til kristen indoktrinering. Kom og oplev en fascinerende tænker og hør om kampen på den religiøs frontlinje i Guds egen favoritstat.
  ...
  Article Preview

  Af Morten Fitzgerald, Ateistisk Selskab

  Det er nu over 10 år siden, at Danmark blev gjort opmærksom på, at ytringsfrihed ikke er noget man kan tage som en selvfølgelighed. Jyllands-Posten valgte at udgive 12 tegninger af profeten Mohammed. Vi kom dermed ind på den internationale kampplads for retten til at kunne udtrykke sig på de måder som den individuelle borger finder bedst. For det måtte nogle personer betale en høj pris. Deres kunst kom til at stille kritiske spørgsmål, som nogle fandt upassende. Andre fandt dem decideret krænkende - og valgte at svare igen med trusler og selvtægt.
  ...
  Article Preview

  Af Anders Stjernholm, talsmand for Ateistisk Selskab

  I den ny regerings grundlag “Sammen for fremtiden” lader de os endnu engang vide, at Danmark er et kristent land og folkekirken skal nyde særstatus. Endda vil de yde hjælp til menighedsrådenes skrantende popularitet. Måske skulle de have overvejet sloganet “Sammen for fortiden” i stedet?
  ...

  Vores formand Kurt Bilsbo blev interviewet i TV2 Øst d. 1. oktober i programmet "Præstens Lektie". Klik ind på billedet. Her kan du se og hører indlægget ved at spole frem til kl. 9.30.

  God fornøjelse.
  Article Preview

  Så gik der endnu et år i det ”ugudelige selskab”, og på generalforsamlingen i år, lagde bestyrelsen op til en gennemgang af årets aktiviteter, der fra alle fremmødte blev godkendt. Årsregnskabet blev også godkendt, så det tegnede til at blive en god generalforsamling. Bestyrelsen fik nogle dejlige nyvalgte medlemmer i foreningen, så vi glæder os til et nyt år med nye udfordringer og flere medlemmer.
  ...

  Side 1 af 5 1 2 3 4 5