Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ateist.dk/public_html/wp-includes/media.php on line 1204

Se videodebat: Giver Gud mening?

I Debat af Hans Peter Sandbech

Nu kan du se hele debatten “Giver Gud mening” mellem Christian Thostrup Møller-Jensen fra Ateistisk Selskab og Teologistuderende Kristoffer Hjorth Kruse. 

Debatten kredser om værdien af gudstro. Det kristne perspektiv beskæftiger sig med moral, æstetik og kærlighed, som værende “larger than life”. Kristoffer Kruse mener ikke, at disse ting kan forklares med en “naturalistisk” tilgang. Det giver Christian Thostrup sine svar på. 

Ud over det er der en længere diskussion af, og redegørelse for Jesus genopstandelse og hvilke argumenter, der er for at denne faktuelt fandt sted. Se med her og del gerne din holdning til argumenterne i kommentarsporet for neden:

Del 1: 

Kristen vs Ateist del 1 from tv-nord.dk on Vimeo.

Del 2:

Ateist vs. Kristen del2 from tv-nord.dk on Vimeo.

 • Uffe Kim Svensson

  Kan i fortælle mig hvor nå disse debatter forgår

  • HP

   Det foregår i Bethelkirken i Aalborg 🙂

 • Andreas Byrgesen

  Åh nej hvor får den teologistuderende dog lov at lukke mange ekseptionelt dårlige argumenter ud uden at blive holdt op på det..:( jeg bliver helt dårlig af at være vidne til at han slipper så let fra det. Christian: gå dog til ham for helvede!!? Den kæmpe logiske fejlslutning ved det kosmologiske gudsbevis bliver jo nærmest ikke adresseret.

  • Versh

   det værste er når han snakker om hvorvidt bøn virker … hvis han mener at man skal til at stole mindre på videnskaben og i stedet for at “bede sig rask”. Jeg vil nu hellere foretrække en læge frem for en præst, når det handler om sygdom 🙂