Ny Website - Ateist

Ny Website

Den 5 oktober 2021 går vi (eller er gået afhængig af hvornår du læser dette) live med vores nye Website.

Der er to væsentlige forskelle på den nye og den gamle. Den første, som måske ikke berører læserne så meget, er at vi nu har et professionelt web bureau til at stå for udvikling og vedligeholdelse. Vores tidligere websites har været udviklet at flinke medlemmer og bestyrelsesmedlemmer. Men det er rigtigt uheldigt når disse forlader bestyrelsen eller ikke har tid og energi til at fortsætte med vedligeholdelsen. Vi står selv for det dynamiske indhold, men skal heldigvis ikke bekymre os om at holde siden teknisk opdateret for at holde hackere ude osv.

Den anden forskel er ,at der nok kommer lidt mindre “nyheder” på. Vi skelner nu mellem hvad der skal på vores Facebook grupper og side. Nyheder på websiten vil være de der har generel interesse for de der ikke er medlemmer. Det har naturligvis også, forhåbentlig, interesse for medlemmerne, men det, der er decideret for medlemmer kommer primært på Facebook. Websitet er hovedsageligt for de der søger information om ateisme og Ateistisk Selskab.

Mest læst

Kategorier
Seneste nyt

Nyt på ateistisk selskab

Støt Ateistisk Selskab

Hjælp os med at få større frihed for religion

MobilePay
78472

Testamente

Vi søger kontinuerligt støtte til at drive foreningen videre. I denne forbindelse er det muligt for alle bidragsydere at donere arv gennem oprettelse af testamenter. Den juridiske virksomhed Dokument 24 tilbyder alle vores bidragsydere at oprette gratis testamenter, når der doneres til Ateistisk Selskab. Oprettelsen af testamenter foregår online, og Dokument 24 hjælper gerne med at besvare spørgsmål på telefonen eller pr. mail. Det koster ikke noget at være i dialog med virksomheden.

Vi går en gud videre

Postadresse

Ateistisk Selskab
Peter Bangs Vej 169, 1. mf
2500 Valby

Mail:
info@ateist.dk

© Alle rettigheder reserveret