Gudløs Tirsdag 27. september - Ateist

Gudløs Tirsdag 27. september

Forside // Event // Gudløs Tirsdag 27. september

Gudløs Tirsdag 27. september

27. september
Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Denne gang tager vi en grundig rundtur i islams verden.

Professor Thomas Hoffmann og lektor i retsfilosofi Jakob Holtermann vil delagtiggøre os i deres forskning, som blandt andet har ledt dem til udtrykket autoblasfemi, når islams følgere bliver chokeret over religionens egentlige indhold. 

Hoffmann og Holtermann vil denne aften også tale bredere om blasfemien i lyset af den velkendte “ytringssfrihed, ikke ytringspligt!”-kritik. Fokus vil være på spørgsmålet:

I hvilket omfang kan blasfemiske ytringer ses ikke blot som en pt lovlig praktisering af en abstrakt rettighed – men også som en moralsk og samfundsmæssigt opbyggelig ytringsform? 

Kunstner Firoozeh Bazrafkan viser værker og fortæller om den modstand, hun har mødt fra præstestyret i Iran, kunstverdenen og feministbevægelsen.

Og så kommer den iranskfødte stand-up komiker og podcaster Masoud Vahedi og beriger aftenen med sine skæve perspektiver på verden fra hans position. 
Som altid er dørene åbne fra 19.00. Vi starter på scenen kl. 19.30. 

Firoozeh Basrafkans værk “Rebel Girl”
Del
Praktisk information
27. september
19:00 - 22:00

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Gratis
Vores visioner

Event oversigt

Vores vision er et samfund, hvor alle idéer er lige og udelukkende bliver bedømt på gode argumenter.Det er vigtigt for os, at vi i Danmark har et fællesskab for ateister, hvor vi kan debattere, lære og blive inspireret af hinanden.

Støt Ateistisk Selskab

Hjælp os med at få større frihed for religion

MobilePay
78472

Testamente

Vi søger kontinuerligt støtte til at drive foreningen videre. I denne forbindelse er det muligt for alle bidragsydere at donere arv gennem oprettelse af testamenter. Den juridiske virksomhed Dokument 24 tilbyder alle vores bidragsydere at oprette gratis testamenter, når der doneres til Ateistisk Selskab. Oprettelsen af testamenter foregår online, og Dokument 24 hjælper gerne med at besvare spørgsmål på telefonen eller pr. mail. Det koster ikke noget at være i dialog med virksomheden.