Udmeldelse & kirkeskatberegner - Ateist

Udmeldelse & kirkeskatberegner

FORSIDE // Udmeldelse & kirkeskatberegner
Økonomisk grundlag

Kirkeskatberegner

Så meget koster dit medlemskab af Folkekirken

Ateistisk Selskab samarbejder med kirkeskatberegner.dk. Her kan du hurtigt beregne din årlige kirkeskat. Dette er din personlige betaling for at være medlem af Folkekirken.

Økonomisk grundlag

Udmeldelse

Meld dig ud af Folkekirken her gratis og enkelt

Du kan nemt opsige dit medlemskab af Folkekirken. Ifølge loven behøver du hverken at finde din dåbsattest eller at møde op til en samtale med din lokale præst. Med vores udmeldelsesformular tager det kun et øjeblik.

4 gode grunde til at melde sig ud af folkekirken:

  1.  Du er med til at tage et skridt i retning af adskillelse af kirke og stat, og dermed et mere lige og tidssvarende demokrati i Danmark.
  2. Hvis du ikke tror på Gud eller Bibelen, kan du med en udmeldelse frigøre et stort beløb til at støtte andre sager, som er mere relevante for dig.
  3. Folkekirken er stor magtfaktor i Danmark med mange særlige privilegier, selvom den sakker bagud i forhold til det omgivende samfunds normer. Det gælder for eksempel synet på ligestilling, seksuelle minoriteter og klima.
  4. Økonomi er selvfølgelig en vigtig grund. Mange medlemmer betaler igennem livet mere end 100.000 kr. til Folkekirken. Dette på en baggrund af babydåb og en lovfæstet adgang til skolebørn fra 1.-9. klasse.
Økonomisk grundlag

Udmeldelse

Udmeldelse af folkekirken for mindreårige

Se, hvad du betaler i kirkeskat baseret på din månedsløn. Fordelen med eros sagittis laoreet nunc cras lacinia eget mite nec amet vestib ulum per.

Lorem. Ipsum dolore augue nulla commodo cum ad justo justo in volutpat ate estabe dignissim pede risuis site in tempor molestie ultricies narm dibes euismop cubilia nib semp temp pellentesque morb.

Støt Ateistisk Selskab

Hjælp os med at få større frihed for religion

MobilePay
78472

Testamente

Vi søger kontinuerligt støtte til at drive foreningen videre. I denne forbindelse er det muligt for alle bidragsydere at donere arv gennem oprettelse af testamenter. Den juridiske virksomhed Dokument 24 tilbyder alle vores bidragsydere at oprette gratis testamenter, når der doneres til Ateistisk Selskab. Oprettelsen af testamenter foregår online, og Dokument 24 hjælper gerne med at besvare spørgsmål på telefonen eller pr. mail. Det koster ikke noget at være i dialog med virksomheden.

Vi går en gud videre

Postadresse

Ateistisk Selskab
Peter Bangs Vej 169, 1. mf
2500 Valby

Mail:
info@ateist.dk

© Alle rettigheder reserveret