Walk by - Drop Out - Ateist

Walk by – Drop Out

Forside // Event // Walk by – Drop Out

Walk by – Drop Out

30. oktober
København

Denne dag afholder Vor Frue kirke såkaldt drop-in dåb.

Ja, du læste rigtigt. Den den danske folkekirke mangler åbenbart så desperat medlemmer, at man kan gå ind direkte fra gaden og lave en aftale med selveste Gud. Ifølge kirken kan denne aftale ikke opsiges. Men vi ved dog, at man kan melde sig formelt ud (og dermed spare hvad der svarer til et anseeligt julegavebudget!). Udmeldelse af Folkekirken handler dog om meget andet end penge. Det handler om kampen for et mere lige samfund uden religiøse særprivilegier. Så kom forbi og få en snak. Meld dig ud af Folkekirken. Meld dig ind i Ateistisk Selskab. Eller giv os en med grovfilen. Uanset giver vi en kop kaffe.

Del
Del på facebook
Del på twitter
Praktisk information
30. oktober
14:00 - 19:30

Frue Plads

0
Vores visioner

Event oversigt

Vores vision er et samfund, hvor alle idéer er lige og udelukkende bliver bedømt på gode argumenter.Det er vigtigt for os, at vi i Danmark har et fællesskab for ateister, hvor vi kan debattere, lære og blive inspireret af hinanden.

Støt Ateistisk Selskab

Hjælp os med at få større frihed for religion

MobilePay
78472

Testamente

Vi søger kontinuerligt støtte til at drive foreningen videre. I denne forbindelse er det muligt for alle bidragsydere at donere arv gennem oprettelse af testamenter. Den juridiske virksomhed Dokument 24 tilbyder alle vores bidragsydere at oprette gratis testamenter, når der doneres til Ateistisk Selskab. Oprettelsen af testamenter foregår online, og Dokument 24 hjælper gerne med at besvare spørgsmål på telefonen eller pr. mail. Det koster ikke noget at være i dialog med virksomheden.

Vi går en gud videre

Postadresse

Ateistisk Selskab
Peter Bangs Vej 169, 1. mf
2500 Valby

Mail:
info@ateist.dk

© Alle rettigheder reserveret